Kalıcı makyaj uygulaması kimlere yapılmaz?

Kalıcı makyaj uygulaması kimlere yapılmaz? Kalıcı makyaj uygulaması kimlere yapılmaz?, Kimler kalıcı makyaj yaptıramaz?, Kalıcı makyaj hangi durumlarda yapılmaz?, Microblading kimlere uygulanmaz?, Dudak renklendirme kimlere yapılmaz?

Kalıcı makyaj uygulaması kimlere yapılmaz?

Kimler kalıcı makyaj yaptıramaz?, – Şeker hastalarına, hamilelere, emziren bayanlara, kemoterapi tedavisi görmüş ya da yeni bitmiş olan hastalara doktor izni olmadan uygulama yapılamıyor. – Son 24 saat içerisinde kan sulandırıcı alan kişilere uygulama yapılmamalıdır.

Kimler kalıcı makyaj yaptıramaz?

Kimler kalıcı makyaj yaptıramaz?, Şeker hastalarına, hamilelere, emziren bayanlara, kemoterapi tedavisi görmüş ya da yeni bitmiş olan hastalara doktor izni olmadan uygulama yapılamıyor. – Son 24 saat içerisinde kan sulandırıcı alan kişilere uygulama yapılmamalıdır.

Kalıcı makyaj hangi durumlarda yapılmaz?

Kalıcı makyaj hangi durumlarda yapılmaz?, Kalıcı makyajı uygulamadan önce kişiye uygunluğu tespit edilmelidir. Kişi hamileyse ya da emziriyorsa, herhangi bir hastalığı varsa (HIV, AIDS gibi), cildi için ilaç kullanıyorsa, şeker hastası ise (sadece pudralama yapılabilir), kemoterapi görüyorsa bu kişilere kalıcı makyaj uygulaması yapılmaz.

Microblading kimlere uygulanmaz?

Microblading kimlere uygulanmaz?, Bu işlem 18 yaşın altında olan ve veli izni olmayan kişilere yapılmamaktadır. Pigmentlere karşı alerjisi olan, ciddi kan hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı olan, dudak kılcal damar çatlaması yaşayan, dudak bölgesinde uçuk benzeri yaralara sahip olan ve egzama siğil gibi hastalıkları olan kişilere yapılmamaktadır.

Dudak renklendirme kimlere yapılmaz?

Dudak renklendirme kimlere yapılmaz?, Kemoterapi tedavisi devam edenlere, kontrol altına alınamayan tansiyon ve/veya şeker hastalığı olanlara, epilepsi hastalarına, otoimmün hastalığı olanlara, deri hastalığı ( seboreik dermatit, egzema, sedef vs) olanlara işlem yapılamaz.

Dipliner kimlere yapılmaz?

Dipliner kimlere yapılmaz?, Kalıcı makyaj uygulamaları yüz hatlarının en güzel şekilde ortaya çıkarılmasını hedefler. Kalıcı makyaj uygulamalarda kullanılan tüm pigmentler ve ekipmanlar Avrupa Standartları tarafından onaylı ve güvenlidir. Kalıcı makyaj, daha güzel görünmenize olanak sağlar. Daha güzel görünerek kendinizi daha iyi hissettirir.

Kalıcı makyaj saglikli mi?

Kalıcı makyaj saglikli mi?, Kalıcı Makyajın Riskleri

Kalıcı makyaj işlemi, cilt irritasyonuna, enfeksiyonlara ve alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle, işlem sırasında sterilizasyon ve hijyen kurallarına dikkat etmek önemlidir. Ayrıca, işlem sonrası renkler solabilir veya değişebilir.


Kalıcı makyajın riskleri nelerdir?

Kalıcı makyajın riskleri nelerdir?, ilk 3 4 gün bölge koyu görünse de kalıcı makyaj uygulaması 28 gun hücre yenilenmesi gerçekleştiğinde rengi oturacaktır . ilk seanstan 1 ay sonra rütuşta tam renk oturur. Sapiens Güzellik Merkezinde bu konuda size bilgilendirme yapılacaktır.

Kalıcı makyaj kaç günde oturur?

Kalıcı makyaj kaç günde oturur?, Kalıcı makyaj sonrası ilk 1 hafta-10 gün renkler size olması gerektiğinden koyu ya da kalın gelecektir. Fakat kısa sürede derimiz rengi emdikçe durum değişir. Cilt yenilenir ve pigmentler doğallaşır. Yani istediğimiz gibi olması sonucuna 15 gün sonra kavuşabiliriz.

Kalıcı makyaj kaç günde iyileşir?

Kalıcı makyaj kaç günde iyileşir?, Bu işlemi yaptırmaması gereken kişiler ise hamileler, kanama ve pıhtılaşma sorunu olanlar, kan sulandırıcı ilaç kullananlar, Psikolojik rahatsızlığı olanlar, işlemin uygulanacağı bölgede zona, sedef gibi enfeksiyon hastalıkları olanlara, radyoterapi ve kemoterapi seansı öncesi ve ya sonrası anında, et beni üzerine, ...

Kimler kaş yaptıramaz?

Kimler kaş yaptıramaz?, İşlem yapılan alan “Bazal boşluk” dediğimiz, dermişin üst tabakasıdır. Daha alttaki kılcal damarların ve kıl köklerinin bulunduğu dermiş tabakasına inildiği takdirde, kanama gerçekleşebilir ve kan yoluyla pigment dışarı atılır. Bu başarısız bir işlem olduğu gibi, faça görünümünde arzu edilmeyen izler oluşur.